tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tour-De-Sock puolessavälissä

Sain kunnian kirjoittaa vierailijana Lentävän Lapasen Blogiin yhteisestä kesän taipaleestamme.




Eräänä keväisenä päivänä kauppias Taina, innostuneena, kahvilla poiketessani, kertoi minulle kesän Tour De Sock kisasta ja kysyi lopuksi lähdethän mukaan? No toki minä lähden mukaan, kun jokaiselle osallistujalle jää neulottavaksi yksi pari sukkia kesän aikana.

Hetkisen myöhemmin selvisi, että joukkueessa on 5-7 neulojaa eli kilpailuun osallistujaa, jotka jokainen neulovat 6 paria sukkia, kesä-heinäkuuna aikana, kymmenen päivän välein julkaistavista ohjeista. Sukat on määrä neuloa etapin eli tuon kymmenen päivän aikana valmiiksi ja saattaa kuvat raadille neuleen ohjeen mukaisuudesta arvioitavaksi. Tästä määräytyy sijoitus ja pisteet, jotka sitten lasketaan joukkueen jäseniltä yhteen joukkuekisaan. 

Kisa on nyt puolivälissä. Välillä on usko meinannut horjua, ihanat joukkuetoverit ja yhdessä tekemisen henki on kuitenkin pitänyt innostuksen yllä ja nyt jälleen yhdessä odotamme seuraavan ohjeen julkaisua torstaina 2.7. aamulla klo 4:30 Suomen aikaan.

Hyvä esimerkki joukkueen voimasta on kakkosetapin omat sukkani. Ohjeen julkaisun nähdessäni kirjoitin saman tien joukkuetovereille etten aio näitä neuloa. Otin käsiini kesken olleen huivityön ja jäin seurailemaan kirjeenvaihtoa foorumilla. Koskaan en ole kirjoneuleita neulonut ja elämässäni yhteensä ehkä n. 15 paria sukkia neulonut. Tämän ajatuksen taakse piilouduin hetkeksi. Sain kuitenkin joukkuetoverien kannustuksesta armottoman tarmon ja aloin neuloa sukkia. Nyt niistä puuttuu vain osa varsista, jotka todellakin osaan neuloa valmiiksi.



Tämä on siis onnistumisen iloa yhdessä parhaimmillaan!

Ensi vuonna kasaamme useita joukkuteita ja lähdemme suurella porukalla mukaan, eikö vain?


Mikäli sinulla on Ravelry -tunnukset, liity Lentävän Lapasen ryhmään ja seuraa keskusteluamme. Mukaan päästäksesi, voit kääntyä avun saamiseksi Tainan tai Tarjan puoleen, info@lentavalapanen.fi.  Minut tavoittaa parhaiten blogini kautta majaillaan.blogspot.fi/majaillaan@gmail.com.

 

Tour De Sock -kisaaja,
Mirella

3 kommenttia:

  1. Meillä on vierailijabloggaus - kiitos Mirella!
    Lapasella on kaksi mainiota joukkuetta TDS:ssa, luonnollisesti Aino'S ja Janne'S. Ja Aino näyttää vetävän pidemmän korren. Kaikki olemme ensikertalaisia ja jo itsemmevoittajia!

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti mukana myös ensi vuonna! :) Mä luulen että toi 4.30 on mulle liian aikainen, mutta vois mennä tänään ajoissa nukkumaan ja yrittää herätä huomenna kuudelta. Jännittää oikein toi seuraava etappi, mutta kivalla tavalla. :)

    VastaaPoista